Напередодні Нового року будь-яка господиня планує порадувати своїх близьких будь-якими оригінальними стравами на новорічному столі. Особливо хочеться здивувати наших дітей, гостей цікавими солодкими новорічними подарунками. Ви можете придбати готові новорічні солодкі подарунки, наприклад, в інтернет-магазині: http://novogodnie-podarki.com.ua/, або приготувати їх самостійно. Для ласунів ми можемо запропонувати два цікавих рецепта.
Засніжена новорічна ялинка
Щоб її приготувати, потрібні такі інгредієнти:
- 2-а яєчні білки;
- 100 грам цукрової пудри;
- 1 ч. л. лимонного соку;
- 3 ст. л. згущеного молока;
- 1 ст. л. вершкового масла.
Для прикраси ялинки знадобиться цукрова пудра і різнокольорові цукати або мармелад.
Отже, готуємо:
- Взбиваємо в міцну піну безе з яєчних білків, додаємо лимонний сік та поступово цукрову пудру;
- Поміщаємо масу в кондитерський мішок і видавлюємо на противень. Перед цим застилаємо пергаментний папір, попередньо вирізаний у вигляді зірок різного розміру;
- Духовку потрібно заздалегідь розігріти до 150 0 С, помістити туди деко і зменшити температуру до 100 0 С;
- Безе підсушується в духовці протягом 45 хв;
- Масло збити зі згущеним молоком і використовувати пірамідку для скріплення безе між собою, поки не вийде ялинка;
- Залишається найприємніше - це посипати ялинку "снігом" - цукровою пудрою і прикрасити "ялинковими іграшками" - мармеладом або ж цукатами.
Новорічні тістечка - Ялинки
Для їх приготування знадобиться:
- 3 яйця;
- 75 г цукру;
- сіль на кінчику ножа;
- 25 грам борошна;
- 100 гр. мигдалю;
- 25 грам крохмалю.
Прикрашати будемо меленими фісташками і білим шоколадом (і того і того беремо по 100 грам). Для верхівок використовуємо цукрову пудру і лимонний сік.
Отже приступаємо:
- Із кулінарного паперу слід вирізати і згорнути конуси і помістити їх в стакани;
- Взбити білки з сіллю, поступово всипаючи сахар. Потім потрібно влити жовтки і знову збити;
- Беремо змішаний крохмаль, мелений мигдаль і борошно;
- Поєднуємо обидві суміші. Разложуємо тісто по кульочках;
- Зарання розігріваємо духовку до 180 0 С;
- Випікати потрібно 15-20 хвилин, а потім остудити;
- Шоколад потрібно розтопити на водяній бані, а також подрібнити фісташки;
- Бісквіти потрібно змастити шоколадом і обсипати фісташками;
- Можна прикрасити "кульками" варення;
- Змішати цукрову пудру з лимонним соком і нанести на верхівки ялинок;
- Ялинки присипати цукровою пудрою.
Топ-5 Лайфхаков: Как Открыть Сейф
Кому Насправді Потрібна Реклама На Білбордах По Всій Україні
Женские часы: как выбрать идеальную модель для делового стиля и летних образов
Понятие и признаки инфантильности: как распознать психологическую незрелость
Самі дієві мазі з трав