Новорічні солодощі які бувають? Що приготувати незвичайного до свята?

Новорічні солодощі які бувають? Що приготувати незвичайного до свята?

17.08.16 14:46 0 585

Напередодні Нового року будь-яка господиня планує порадувати своїх близьких будь-якими оригінальними стравами на новорічному столі. Особливо хочеться здивувати наших дітей, гостей цікавими солодкими новорічними подарунками. Ви можете придбати готові новорічні солодкі подарунки, наприклад, в інтернет-магазині: http://novogodnie-podarki.com.ua/, або приготувати їх самостійно. Для ласунів ми можемо запропонувати два цікавих рецепта.

Засніжена новорічна ялинка

Щоб її приготувати, потрібні такі інгредієнти:

  • 2-а яєчні білки;
  • 100 грам цукрової пудри;
  • 1 ч. л. лимонного соку;
  • 3 ст. л. згущеного молока;
  • 1 ст. л. вершкового масла.

Для прикраси ялинки знадобиться цукрова пудра і різнокольорові цукати або мармелад.

Отже, готуємо:

  1. Взбиваємо в міцну піну безе з яєчних білків, додаємо лимонний сік та поступово цукрову пудру;
  2. Поміщаємо масу в кондитерський мішок і видавлюємо на противень. Перед цим застилаємо пергаментний папір, попередньо вирізаний у вигляді зірок різного розміру;
  3. Духовку потрібно заздалегідь розігріти до 150 0 С, помістити туди деко і зменшити температуру до 100 0 С;
  4. Безе підсушується в духовці протягом 45 хв;
  5. Масло збити зі згущеним молоком і використовувати пірамідку для скріплення безе між собою, поки не вийде ялинка;
  6. Залишається найприємніше - це посипати ялинку "снігом" - цукровою пудрою і прикрасити "ялинковими іграшками" - мармеладом або ж цукатами.

Новорічні тістечка - Ялинки

Для їх приготування знадобиться:

  • 3 яйця;
  • 75 г цукру;
  • сіль на кінчику ножа;
  • 25 грам борошна;
  • 100 гр. мигдалю;
  • 25 грам крохмалю.

Прикрашати будемо меленими фісташками і білим шоколадом (і того і того беремо по 100 грам). Для верхівок використовуємо цукрову пудру і лимонний сік.

Отже приступаємо:

  1. Із кулінарного паперу слід вирізати і згорнути конуси і помістити їх в стакани;
  2. Взбити білки з сіллю, поступово всипаючи сахар. Потім потрібно влити жовтки і знову збити;
  3. Беремо змішаний крохмаль, мелений мигдаль і борошно;
  4. Поєднуємо обидві суміші. Разложуємо тісто по кульочках;
  5. Зарання розігріваємо духовку до 180 0 С;
  6. Випікати потрібно 15-20 хвилин, а потім остудити;
  7. Шоколад потрібно розтопити на водяній бані, а також подрібнити фісташки;
  8. Бісквіти потрібно змастити шоколадом і обсипати фісташками;
  9. Можна прикрасити "кульками" варення;
  10. Змішати цукрову пудру з лимонним соком і нанести на верхівки ялинок;
  11. Ялинки присипати цукровою пудрою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ