Котеджне містечко

Котеджне містечко "Цвєтаєво"

18.08.16 13:00 0 782

Кожна людина, рано чи пізно, задумується над будівництвом власного житла. Його можна звести, як в місті, так і за ним. Останній варіант кращим, оскільки ви віддаляєтесь від міських джунглів і довжелезних пробок, а наближаєтесь до природи. Сьогодні дуже популярними є заміські котеджні містечка. Про одне з них ми і поговоримо в данній статті, а саме про "Цвєтаєво". До речі, придбати земельну ділянку в данному котеджному містечку ви можете на сайті: zemrus.ru.

Загальна інформація:

  • Статус: первинний продаж;
  • Регіон: Московська область;
  • Район: Можайський;
  • Шосе: Мінське, Новоризьке;
  • Відстань від МКАД: 96 км;
  • Всього об'єктів в селищі: 68;
  • З них у продажу: 46;
  • Ділянки: від 6 до 7 соток вартістю від 119 400 до 148 056 руб.

Короткий опис

Котеджне селище «Цвєтаєво» знаходиться в Можайському районі на оптимальній відстані від міст Руза і Можайськ - до будь-якого з них дуже легко дістатися. Сама необхідна інфраструктура є в містечку Клементьєво, розташованому по сусідству. У селище можна їздити по Мінській та Новоризькій трасі. Як варіант - на електропоїзді Білоруського напрямку або на автобусі від метро Парк Перемоги до Можайська, а далі на автобусі. У 10 км від містечка лежить Можайське море, а зовсім поруч біжить річка Іскона. Містечко оточене луками і лісами.

Що пропонується

У котеджному містечку «Цвєтаєво» пропонується придбати ділянку розміром від 6 соток. Земля в селищі призначається для дачного будівництва. Підряд на зведення будинку обов'язковим не є, ніяких обмежень за матеріалами і стилем не встановлено. Також можна замовити будівництво котеджу або придбати ділянку з уже готовим будинком. При покупці землі окремо сплачується внесок за комунікації. Можлива оплата ділянки і комунікацій з розстрочкою. Для молодих сімей є можливість отримати землю в містечку безоплатно при оплаті цільового внеску на комунікації і благоустрій.

Переваги

На території котеджного містечка «Цвєтаєво» не передбачено поки влаштування власної інфраструктури. Надалі розвиток території можливий за спільним рішенням власників ділянок.

Комунікації

У котеджному містечку «Цвєтаєво» будинки підключаються до електромереж з виділенням кожному 5 кВт. Забезпечення водою і каналізацією - індивідуальне. У містечку відсипаються щебенем внутрішні дороги. Влаштована система дренажних кюветів. Зведений єдиний паркан по периметру.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ