Чернівці: Конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста

Чернівці: Конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста

19.08.16 12:49 0 558
«Чернівецький міський голова, відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», повідомляє про про-ведення о 8.30 год. 15 вересня 2016 року в каб. № 202 в приміщенні Чернівецької міської ради (м. Чернівці, Центральна площа, 1), конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу соціального обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління соціального захисту населення Шевченківського району департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради (на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника).

Відповідно до Порядку проведення конкурсу та згідно з Типовим про-фесійно-кваліфікаційними характеристиками посад встановлюються кваліфікаційні умови до кандидатів на посаду: громадянство України, освіта: вища за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

* заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника зі встановленими законодавством обмеження щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та проходження служби;

* заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;

* 1 фотокартку розміром 3 х 4 см.;

* документи про освіту;

* Декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції»;

* паспорт громадянина України;

* довідка про присвоєння ідентифікаційного номера;

* письмову згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

* військовий квиток (для військовослужбовців або військовозобов'язаних);

* копію трудової книжки.

Кандидати допущені до участі у конкурсі, складають іспит на знання Конституції України, Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», інших законодавчих та нормативно-правових актів з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Інформація щодо конкретних функціональних обов'язків та умов оплати праці надається кадровою службою додатково.

Заяви приймаються протягом місяця з дня опублікування оголошення за адресою: м. Чернівці, Центральна площа, 1, відділ з питань кадрової роботи, каб. 305, тел. 52-51-00.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Які є види грунту?
Наступна новина: Нове художнє графіті в ...

КОМЕНТАРІ