Микола Ковальчук: Ми повинні максимально ефективно використовувати наявні фінансові ресурси

Микола Ковальчук: Ми повинні максимально ефективно використовувати наявні фінансові ресурси

19.08.16 12:25 0 728
За підтримки депутата Івано-Франківської міської ради від «Солідарності» Миколи Ковальчука ведуться роботи з покращення умов проживання мешканців багатоквартирних будинків міста

Зокрема, нещодавно ? у будинках по вулиці Галицька 28 та Військових ветеранів 4 завершено роботи з часткової заміни внутрішньобудинкових мереж водовідведення та зовнішніх випусків мереж водовідведення. У будинку по вулиці Військових Ветеранів 4 також проведено часткову заміну мереж холодного водопостачання.

«При проведенні ремонтних робіт потрібно чітко визначати їх пріоритетність та черговість. Це важливо, адже ми повинні максимально ефективно використовувати наявні фінансові ресурси. Не можна допускати ситуацію, коли щойно відремонтовану дорогу потрібно руйнувати, щоб вирішити проблему водопостачання», – наголосив Микола Ковальчук.

Слід відзначити, що наступним кроком у забезпеченні благоустрою території у дворі вказаних будинків буде проведено асфальтування прибудинкових проїздів. Ці роботи раніше було тимчасово відкладено у зв'язку з доцільністю попередньої заміни зовнішніх випусків мереж водовідведення.

Виконання усіх необхідних робіт поетапно та комплексно протягом чотирьох років, на думку депутата дозволить досягти кінцевої мети – забезпечення благоустрою та належних умов проживання мешканців міста.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі малашівське ...
Наступна новина: Які є види грунту?

КОМЕНТАРІ