В Житомирській області зарубіжні благодійники передали коростенським рятувальникам пожежно-технічне обладнання та спорядження

В Житомирській області зарубіжні благодійники передали коростенським рятувальникам пожежно-технічне обладнання та спорядження

19.08.16 14:56 0 537
16 серпня представники норвезької благодійної місії «Віра. Надія. Любов» передали у м. Коростень вогнеборцям 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини різноманітне пожежно-технічне обладнання та спорядження.

Це не перший і не останній прояв благодійництва, що іноземці проявляють до коростенських рятувальників для покращення та підвищення рівня їхньої бойової готовності. Передане майно (а це: рятувальні ноші, захисні каски, бойовки та шланги високого тиску) місцеві вогнеборці планують використовувати у подальшому під час ліквідації різноманітних надзвичайних подій чи ситуацій.

На сьогоднішній день Коростенщина залишається лідером серед інших районів області, що найактивніше співпрацює з іноземними благодійними організаціями. Така співпраця зародилася ще у 2004 р. і за останні 12 років лише зміцнюється. Зокрема, вже успішно зарекомендували себе у бойовій роботі повнопривідний пожежний автомобіль «Mercedes», доповнений причепом та мотопомпою, а також мікроавтобус «Volkswagen Т5» переобладнаний під автомобіль швидкої допомоги – обидві автівки були передані передані норвезькими колегами.

Крім норвезьких благодійників вже неодноразово на допомогу коростенським рятувальникам приходили й англійці. Від пожежників британського графства Кент вогнеборці отримали два автомобіля «Dennis» з обладнанням і комплектами бойового одягу, 35 пожежних рукавів, 24 апарати на стисненому повітрі «Драгер 90+».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях за участю ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ