В Луцьку депутати міської ради оглянули об'єкти,що підлягають приватизації у 2016 році

В Луцьку депутати міської ради оглянули об'єкти,що підлягають приватизації у 2016 році

19.08.16 14:13 0 537
Під час чергового дня депутата обранці громади разом із секретарем міської ради Юлією Вусенко та заступником міського голови Сергієм Григоренком провели обстеження житлових приміщень, які можуть бути включені до переліку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу. Начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко ознайомила їх з шести об'єктами, по яких у 2016 році спливає термін оренди.

Спершу депутати оглянули приміщення на вул. Ковельській, 4, площею 19 кв.м. Тут наразі ведуться ремонтні роботи. Далі відвідали туалет площею 64,6 кв.м., що на Театральному майдані, підвальне приміщення площею 65,6 кв.м. на вул. Бойка, 6, у якому орендар планує створити складське приміщення для зберігання офісної техніки.

Згодом оглянули приміщення на Київському майдані, 13 площею 21,9 кв.м., а також на вул. Соборності, 31а (орендар ПП “Сервісні послуги”, та вул. Соборності, 7в (“Хімсервіс”).

Наразі проекти рішень по даних об'єктах ще не готові, тому на основі побаченого депутати міської ради прийматимуть рішення щодо надання права орендарям першочергового викупу приміщень, або передачі їх на продаж через аукціон.

Заступник міського голови Сергій Григоренко подякував усім депутатам за активну участь та виконану роботу, а також побажав прийняти чіткі та виважені рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Діти учасників АТО з ...

КОМЕНТАРІ