Житомирщина: керівники освітньої галузі області взяли участь у конференції з представниками Уряду.

Житомирщина: керівники освітньої галузі області взяли участь у конференції з представниками Уряду.

19.08.16 09:11 0 537
18 серпня, у Житомирі зібралися керівники управлінь, відділів освіти Житомирщини на педагогічну конференцію, яка проходила за допомогою онлайн-зв'язку з Будинком Уряду.

У конференції взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та начальник управління освіти і науки ОДА Вадим Калінін.

Головуючим на заході був Перший віце-прем'єр-міністр - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів. До обговорення долучилися Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Учасники конференції вели розмову про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти у 2015/2016 навчальному році та окреслювали завдання на 2016/2017 навчальний рік.

Спікери ознайомили працівників освіти з Концепцією нової української школи та змінами до програм початкової школи.

Як повідомила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, цьогоріч 1 вересня до школи прийдуть майже 394 тисячі першокласників. З них більше 30 % у сільській місцевості.

У 2016 році у освіті відбувається багато нового. Зокрема, затверджені нові програми для початкової школи, в областях створюються опорні школи, серед пріоритетних завдань – впровадження інклюзивної освіти.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На околиці Житомира ...

КОМЕНТАРІ