У Рівненській області перед початком нового навчального року рятувальники проводять перевірки закладів освіти

У Рівненській області перед початком нового навчального року рятувальники проводять перевірки закладів освіти

19.08.16 13:53 0 496
Напередодні нового навчального року співробітники Рокитненського районного сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області проводять перевірки загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів з метою контролю за дотриманням вимог пожежної безпеки.

З директорами, завідуючими, вчителями, вихователями та робочим персоналом шкіл та дитячих садочків фахівці Служби порятунку проводять спеціальні інструктажі і нагадують основні правила пожежної безпеки в навчальних закладах, дії в разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації.

Важливість таких заходів розуміють усі, і рятувальники і керівники шкіл та дитячих садочків, адже питання пожежної безпеки життєво важливі, оскільки це безпека дітей, які там навчаються.

За результатами проведених перевірок керівникам закладів освіти вручаються приписи щодо усунення у повному обсязі виявлених недоліків.

«Безпека наших дітей залежить тільки від нас самих! Тому сподіваємося, що спільними зусиллями ми збережемо найцінніший скарб – дитяче життя!» - зазначив начальник відділення запобігання НС та ЦЗ ДПРЗ-5 ГУ ДСНС України у Рівненській області майор служби цивільного захисту Андрій Богданець.

Головне управління ДСНС України у Рівненській області звертається з проханням до керівників навчальних закладів з усією відповідальністю поставитися до виконання заходів по забезпеченню вимог правил пожежної та техногенної безпеки, адже це перш за все безпека наших з Вами дітей!

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Семеро абітурієнтів ...
Наступна новина: В Луцьку депутати міської ...

КОМЕНТАРІ