Працівники поліції Буковини провели день безпеки дорожнього руху (+фото)

Працівники поліції Буковини провели день безпеки дорожнього руху (+фото)

20.08.16 08:19 0 739
У рамках Всеукраїнського «Місячника безпеки дорожнього руху» поліцейські відділу безпеки дорожнього руху в Чернівецькій області спільно з обласною організацією Всеукраїнської спілки автомобілістів провели на території дитячого оздоровчого табору «Водограй» змістовні змагання.

Стосувались вони знань Правил дорожнього руху, майстерності водіння велосипеда, надання першої медичної допомоги — базових навиків, необхідних юним громадянам України і щоденно,і впродовж усього життя.

З одного боку, дітям пропонувалось згадати предмет з основ життєдіяльності, який вони вивчали під час навчального року, а з іншого — усе це дійство відбувалось у ігровій спортивній формі, що вписувалась у відпочинок, оздоровлення, цікаве дозвілля.

Була представлена добре відпрацьована програма з усіма її елементами — від облаштування місця для фігурного водіння велосипеда «Безпечне колесо» до екзаменаційних білетів з правил дорожнього руху, надання першої медичної допомоги, повного набору відзнак з кубками для команд-переможниць, призами, пам’ятними медалями у командних і особистих першостях.

Для кожного учасника змагань, як пам’ятку про змістовну подію під час канікул, ВБДР підготував «Куточки безпеки дорожнього руху» — своєрідний ілюстративний матеріал на закріплення теми. Працівники поліції Наталія Кирилюк та Ігор Березан провели з дітьми бесіди на тему безпечного руху пішохода, користування мопедом, скутером, громадським транспортом, акцентували не лише знати Правила дорожнього руху,але й дотримуватись їх.













Прес-служба ВБДР в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державний архів ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ