У Луцьку розпочався інтерактивний тренінг інноваційних методів і технологій

У Луцьку розпочався інтерактивний тренінг інноваційних методів і технологій

20.08.16 15:55 0 536
У конференц — залі Палацу культури міста Луцьк розпочався дводенний інтерактивний тренінг на тему “Стратегічний менеджмент і планування : партнерство приватних і державних культурних інституцій”. Цей тренінг є частиною навчальної програми для представників державних і приватних організацій, метою якої є розробка її учасниками конкретних проектів, спрямованих на вирішення проблем місцевої громади у сфері гуманітарного розвитку, включаючи проблеми освіти, екології, культури і культурних індустрій.

Першою привітала учасників начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів, зазначивши, що планується розробка стратегії, що сприятиме розвитку культурної галузі нашого міста.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев висловив подяку Тетяні Гнатів від імені міського голови Миколи Романюка та усього виконавчого комітету міської ради за організацію заходу та активну співпрацю. “Місто Луцьк входить у мережу транскордонного співробітництва, тому ми маємо чимало напрацювань у цій сфері. На реалізовано понад 50 проектів. Конференція, яку ми відкриваємо дасть можливість обміну досвідом і допоможе реалізувати нові можливості розвитку різних галузей суспільного життя Луцька, у тому числі і галузі культури. Усе це робиться для того, щоб наше місто і надалі залишалося взірцем для інших міст”, - акцентував він.

Лідія Євтушенко, представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово — комунального господарства України зазначила, що найважливішими напрямками стратегічного розвитку є питання децентралізації та інтеркультурний розвиток міста.

Після офіційної частини учасники тренінгу перейшли до обговорення значення стратегічного менеджменту для ефективного функціонування державних і приватних неприбуткових інституцій, виділили основні механізми політики місцевого розвитку та інше.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ