Чернівчанам розкажуть,як можна змінити місто через культуру

Чернівчанам розкажуть,як можна змінити місто через культуру

20.08.16 18:22 0 575
Лекція-дискусія Тетяни Попович на тему «Ревіталізація в дії: як із закинутої муніципальної установи зробити популярний простір» відбудеться 23 серпня 2016 року о 18:00 у дворику Краєзнавчого музею (вул. О. Кобилянської, 28).

На прикладі діяльності громадської організації «Кластер» Тетяна Попович розкаже, як змінювати місто через культуру,а також про можливості співпраці між мистецьким середовищем та мешканцями спальних районів, створення платформи для обміну ідеями, знаннями, вміннями та навичками. Спікер поділиться досвідом ревіталізації Народного дому в мікрорайоні Збоїща (м. Львів), який з класичної установи «Просвіти» перетворився на мистецький кластер зі зміненим форматом роботи, іншою цільовою аудиторією, новим контентом та призначенням.

До участі у заході запрошуються працівники музеїв, бібліотек, будинків культури та інших установ, а також активні мешканці міста.

Детальну інформацію можна отримати за телефоном +38 050 132 03 62 або, написавши листа на [email protected] – Тетяна Лебухорська.

Захід відбудеться в рамках проекту «Спільний простір», який виконують ЧОГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» та «Rosa Collective» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ