В Луцьку міський голова Микола Романюк зустрівся з представниками Краю Ліппе

В Луцьку міський голова Микола Романюк зустрівся з представниками Краю Ліппе

21.08.16 10:43 0 534
Міський голова Микола Романюк зустрівся з делегацією Краю Ліппе (Федеративна Республіка Німеччина) у складі: Карл Айтель Йон – керуючий справами адміністрації краю Ліппе; Карл Герман Крог – голова правління спілки “Мости в Україну”; Манфред Мьоллер – заступник голови правління спілки “Мости в Україну”; Томас Енценсбергер – заступник Ландрата краю Ліппе; Біргіт Торнау – депутат ради краю, Християнсько-демократичний союз; Анне Даргатс – депутат Соціал-демократичної партії Німеччини; Бернд-Хайнріх Корте – кординатор партнерства адміністрації краю Ліппе; Біргіт Еслінг – референт краю Ліппе з європейських питань у Брюселі.

Також участь у заході взяли начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Віра Кудрявцева та регіональний координатор Програми “Партнерство з містами Німеччини” у Західній Україні Валентина Гнасюк-Терлецька.

Міський голова Микола Романюк привітав гостей у Луцьку та побажав гарного перебування. Він зазначив, що завтра у місті буде багато цікавих заходів та подій. За його словами, Луцьк зацікавлений у розвитку співпраці з Краєм Ліппе, зокрема в обміні досвідом між учнями та студентами у розвитку співпраці у культурній сфері, налагодженні взаємних бізнесових контактів тощо”, - наголосив він.

Микола Романюк подякував представникам Краю Ліппе за перші результати співпраці, а також за підтримку німецьким народом українців у цей непростий для нашої країни час.

Керуючий справами адміністрації краю Ліппе Карл Айтель Йон подякував Миколі Романюку за запрошення на урочисті заходи з нагоди Дня міста. За його словами, Край Ліппе зацікавлений у розвитку співпраці з містом Луцьк у різних сферах.

Учасники зустрічі наголошували, що є можливість напрацювання спільних проектів та залучення коштів різних організацій на їх реалізацію. Було обговорено конкретні програми та шляхи подальшої співпраці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Виплата ...
Наступна новина: Луцьк: «Знак 51-ої ОМБР» ...

КОМЕНТАРІ