В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав працівників департаменту муніципальної поліції з першою річницею діяльності

В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав працівників департаменту муніципальної поліції з першою річницею діяльності

21.08.16 11:48 0 655
У залі засідань міської ради відбулися урочистості, присвячені річниці створення департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради. Директор департаменту Юлія Сиротинська та увесь його особовий склад отримали з нагоди свята нову службову форму.

Звертаючись до присутніх, міський голова Микола Романюк зазначив: “Я дуже вдячний усім вам за сумлінну працю, адже з часу створення департаменту мені доводилося чути чимало схвальних відгуків про вашу роботу від жителів Луцька. Я впевнений у тому, що і надалі ви результативно працюватимете на благо територіальної громади”.

Окрім цього, він зауважив, що 20 серпня відбудуться заходи з нагоди Дня міста, а тому працівники департаменту муніципальної поліції матимуть багато роботи. “Завтра ми очікуємо понад 60 закордонних гостей. Прошу вас оперативно та старанно працювати, щоб заходи з нагоди Дня міста пройшли на достойному рівні”, - наголосив він.

На завершення Микола Романюк вручив усьому особовому складу департаменту нові службові посвідчення та жетони.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вболіваймо за наших: на ...
Наступна новина: Вінничина: валерій Коровій ...

КОМЕНТАРІ