Чернівці: Виплата «іноземних» пенсій

Чернівці: Виплата «іноземних» пенсій

21.08.16 10:27 0 1024
На виконання міжнародних договорів, укладених Україною з іноземними державами, за період з 01.01.2016 по 31.07.2016 в області підготовлено 85 комплектів документів для реалізації права осіб на пенсійне забезпечення. Для призначення іноземної пенсії та підтвердження страхового стажу, набутого за кордоном, направлено 35 формулярів.

На вимогу компетентних органів іноземних держав заповнено 49 формулярів. Призначено 5 пенсій та прийнято 6 рішень про відмову в призначенні української частини пенсії за заявами осіб, які проживають за кордоном. Отримано 3 формуляри-підтвердження страхового стажу, набутого за кордоном, для врахування при прийнятті рішення про призначення (перерахунок) пенсій відповідно до законодавства України, 15 рішень про призначення та 13 рішень про відмову в призначенні іноземної пенсії. На адресу міжнародного співробітництва Пенсійного фонду України направлено 6 пенсійних справ для організації здійснення переказу пенсії за новим місцем проживання за кордоном.

Протягом січня-липня 2016 року переказ пенсій, призначених відповідно до законодавства Російської Федерації, Латвійської Республіки, Естонської Республіки, Литовської Республіки, Республіки Болгарії, здійснено 64 особам, які проживають на території Чернівецької області, на загальну суму 878,9 тис.грн.

Наталя МАКСИМЮК, начальник відділу іноземних пенсій ГУ ПФУ в Чернівецькій області

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністр інфраструктури ...
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ