Буковинські пенсійники обговорили подальші шляхи співпраці з працівниками ДВС

Буковинські пенсійники обговорили подальші шляхи співпраці з працівниками ДВС

21.08.16 08:40 0 583
Запорукою ефективної роботи щодо зменшення заборгованості по платежах до бюджету Пенсійного фонду України в Чернівецькій області є налагоджена співпраця з органами Державної виконавчої служби.

Вирішення проблемних питань та визначення шляхів подальшого співробітництва органів Фонду в області з ДВС обговорили під час «круглого столу», за участю в.о. начальника Головного управління Ольги Кривулі, начальників структурних підрозділів Фонду в області, а також представників Державної виконавчої служби.

– В органах ДВС протягом I півріччя 2016 року примусовому стягненню підлягало 1961 виконавчих документів на суму 22,5 млн. грн., в тому числі 1373 рішень суду на суму 21,4 млн. грн., 338 вимог про сплату недоїмки на суму 0,9 млн. грн., 234 рішень про накладення фінансових санкцій на суму 0,1 млн. грн., 16 постанов про адміністративні правопорушення на суму 0,03 млн. грн. Органами ДВС протягом звітного періоду завершено 1032 виконавчих проваджень на суму 14,1 млн. грн., а фактично стягнуто – 0,8 млн. грн.. Кошти, отримані від боржників, спрямовуються на виплату пенсій, – зауважила О.Кривуля.

Учасники «круглого столу» обговорили питання щодо реалізації примусових заходів, спрямованих на зміцнення платіжної дисципліни і наповнення бюджету Фонду. Провели аналіз по залишку виконавчих проваджень, які перебувають на виконанні у відділі ДВС.

За підсумками обговорення проблемних питань погоджено план заходів щодо їх вирішення та шляхів подальшого співробітництва при виконанні рішень про стягнення коштів на користь держави.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Запитуєте – ...
Наступна новина: Житомирщина: вшануймо ...

КОМЕНТАРІ