Міський голова Микола Романюк вручив нагороди учасникам Чемпіонату Луцька з дворового футболу

Міський голова Микола Романюк вручив нагороди учасникам Чемпіонату Луцька з дворового футболу

22.08.16 12:57 0 596
24 травня з ініціативи міського голови Миколи Романюка стартував Чемпіонат Луцька з дворового футболу. Ці змагання викликали жвавий інтерес у лучан. Участь у чемпіонаті взяли 642 учасники у складі 72 команд (40 - дорослий склад та 32 - дитячо-юнацький склад). Варто зазначити, що наймолодшому учаснику 15 років, а найстаршому — 63.

у День міста, відбулися фінальні зустрічі Чемпіонату Луцька з дворового футболу. Так, у дитячо-юнацькому складі переможцем змагань стала команда “Верес-2”, а серед дорослих команд тріумфувала команда “Формула піт-стоп”.

Вручити переможцям та учасникам змагань кубки і цінні призи прийшли міський голова Микола Романюк, його заступник Юрій Моклиця, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець, голова федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський, керівник відділу маркетингу компанії “Дмитрук” Тарас Скорупський.

Звертаючись до присутніх, Микола Романюк привітав усіх з Днем міста. Він побажав усім міцного здоров'я і мирного сонячного неба над нашими головами.

Міський голова висловив слова вдячності на адресу усіх, хто брав участь у підготовці та проведенні Чемпіонату Луцька з дворового футболу. Микола Романюк зауважив, що для нього стало приємною несподіванкою участь у змаганнях такої великої кількості учасників і команд. Він висловив сподівання, що наступного року у Чемпіонаті Луцька з дворового футболу візьме участь ще більше учасників.

Микола Романюк також наголосив, що хоче, аби більше людей займалося спортом. За його словами, у планах відремонтувати і відродити спортивні майданчики у дворах. Він додав, що у школах є спортивні майданчики для занять футболом.

Міський голова на завершення виступу подякував усім учасникам змагань.

Після офіційної частини учасники, призери та переможці отримали нагороди.

Варто зазначити, що підтримку у проведенні Чемпіонату Луцька з дворового футболу надали ТМ “Дмитрук”, “Solo Pizza” та підприємець Лариса Рудик.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку діти з сімей ...

КОМЕНТАРІ