Луцьк:  На Театральному майдані свій творчий доробок презентують кращі аматорські художні колективи міста і окремі виконавці

Луцьк:  На Театральному майдані свій творчий доробок презентують кращі аматорські художні колективи міста і окремі виконавці

22.08.16 11:01 0 572
«Даруємо місту радість дитячу» - таку назву мав перший блок заходу. Господарями сцени були творчо-обдаровані діти - учні міських загальноосвітніх закладів та вихованці Палацу учнівської молоді.

«Музичний колаж» об'єднав виступи творчих колективів луцьких музичних шкіл та педагогічного коледжу.

«Фольклорна веселка» за участю ансамблів танцю «Волиняночка» і «Волинянка», оркестру народних інструментів «Волинянка», ансамблів народної музики «Волиняночка», «Волиняни», фольклорного гурту «Чачка», гуртів «Волинські забавлянки» та «Зоряниця» - для лучан та гостей міста на головній сцені міста.

Після 21 год. лучани матимуть нагоду послухати твори у виконанні чоловічих вокальних квартетів «Luciano» та «Акорд», народного артиста України Василя Чепелюка, духового оркестру Палацу культури.

О 22.00 з вітальним словом з нагоди Дня міста Луцька до лучан звернеться Луцький міський голова Микола Романюк.

Творчі презентації під назвою «Свято на околиці» відбуваються і у мікрорайоних міста. З 16 год. у будинку культури мікрорайону Вересневе, Теремнівському будинку культури, на майданчиках біля клубу «Сучасник», бібліотеки-філії №7 та на площі Героїв Майдану виступають художні колективи і окремі виконавці закладів культури та освіти міста.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лучан з Днем міста ...

КОМЕНТАРІ