22-24 серпня у Тернополі відбудеться Чемпіонат Східної Європи з Аквабайку

22-24 серпня у Тернополі відбудеться Чемпіонат Східної Європи з Аквабайку

23.08.16 16:01 0 580
З 22 по 24 серпня на тернопільському ставі пройде п’ятий Чемпіонат Східної Європи з Аквабайку. Як розповідає перший віце-президент Української федерації аквабайкінгу Вадим Коровицький, загалом на Чемпіонаті будуть представлені 32 учасника з чотирьох країн - Литви, Польщі, України та Німеччини.

«Спортсмени змагатимуться у кільцевих гонках та слаломі. Кільцеві гонки - це змагання по замкнутому колі з перешкодами, у якому визначається кращий час. Слалом - це індивідуальні заїзди по складній дистанції, яку учасники проходять почергово декілька раз. Загалом будуть змагатися чоловіки, жінки та діти віком від 7,5 до 12 років», - каже Вадим Коровицький.

Старт змагань 23 серпня о 12.00 год., а 24 серпня - об 11.00 год. Триватиме дійство до 18.00. Перед офіційним закриттям Чемпіонату на День Незалежності на тернополян чекає чимало подарунків від учасників, одним з яких буде заїзд з прапорами.

«В цілому думка у європейських країнах про проведення Чемпіонату у Тернополі дуже позитивна, на високому рівні, про Тернопіль знають на цих теренах», - додає перший віце-президент Української федерації аквабайкінгу.

До слова, на День міста на тернопільському ставі пройде Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненський коваль ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ