В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

23.08.16 09:49 0 669
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, його заступники Андрій Киця, Сергій Григоренко, Юрій Моклиця, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк.

Розпочинаючи нараду, Володимир Гунчик озвучив основне завдання на поточний тиждень — підготовка до відзначення 25 — ої річниці Незалежності України. Він закликав усіх до активної співпраці напередодні 24 серпня, щоб святкування на Волині пройшли на належному рівні.

Далі учасники наради перейшли до розгляду основних питань. Зокрема, заслухали інформацію про хід розслідування резонансних надзвичайних ситуацій, пов'язаних із загорянням сухої рослинності, пожеж на торфовищах тощо.

Начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації доповіла про готовність навчальних закладів області до нового навчального року. За її словами, наразі 98% закладів освіти уже готові прийняти учнів. Належна увага була приділена впровадженню енергозберігаючих заходів. Сюди були спрямовані чималі кошти, зокрема у Луцьку — 35 млн грн. В області зараз працює 484 дошкільних навчальних заклади, які також готові до прийому дітей.

Також вона повідомила, що триває процес оптимізації загальноосвітніх навчальних закладів у регіонах. На дуже гостро стоїть питання реогранізації малочисельних шкіл. Вищі навчальні заклади Волині повністю виконали державне замовлення, зараз триває набір на контрактну форму навчання.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Під час свят у домівках ...

КОМЕНТАРІ