В Івано-Франківську сотні мешканців БАМу перевірили здоров’я і отримали окуляри для покращення зору

В Івано-Франківську сотні мешканців БАМу перевірили здоров’я і отримали окуляри для покращення зору

23.08.16 11:29 0 1100
З ініціативи депутата Сергія Абрам`яка 20 та 21 серпня в приміщенні школи-садка №9, що в мікрорайоні БАМ, відбулася акція “Добре бачу”, в ході якої мешканці могли перевірити свій зір і не тільки

Окрім трьох постів офтальмологів, для людей безкоштовно працювали невропатолог, на місці вимірювали артеріальний тиск та встановлювали рівень цукру в крові.

Після висновків лікарів мешканці отримували поради, як покращити своє здоров'я. А потребуючим безкоштовно передавали окуляри.

Акцію провели за сприяння міжнародного благодійного фонду “Сприяння розвитку медицини”, ГО “Ваш Зір” та з ініціативи депутата міської ради Сергія Абрам'яка.

“Ідея в тому, аби люди могли пройти безкоштовний базовий медогляд, не покидаючи мікрорайон, ми по суті в 5-ти хвилинах хотьби від житла мешканців, не треба їхати на Матейки чи Чорновола. Особливо, думаю, що дуже важливо берегти зір, тому й змогли зробити акцент саме на обстеженні офтальмологами. Плюс мені вдалося закупити окуляри, аби їх отримали пенсіонери чи соціально незахищені”, – розповів про цю ідею свободівець Абрам'як.

Мешканці БАМу акцію вважають доречною.

“Десь як піти в поліклініку – то і в чергах настоїшся, і подякувати лікарю треба. А тут – у вихідний день, під домом, ще й подарували окуляри, я такого не сподівалася”, – розповідає пенсіонерка Ганна Михайлівна.

Тож схожі акції, сподівається Абрам'як, будуть традиційними.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ