У 2016 році в Івано-Франківських школах зроблено рекордні обсяги ремонтних робіт

У 2016 році в Івано-Франківських школах зроблено рекордні обсяги ремонтних робіт

23.08.16 20:23 0 1131
Секретар міської ради Оксана Савчук подякувала батьківським комітетам навчальних закладів міста за спільну роботу у підготовці до нового навчального року

Станом на сьогоднішній день навчальні заклади міста Івано-Франківська на 99 % готові до початку нового навчального року. Про це під час оперативної наради у міського голови заявив директор Департаменту освіти й науки Івано-Франківської міської ради Ігор Смаль.

Як зазначив керівник освітньої установи у 21-му навчальному закладі уже завершено проведення капітальних ремонтних робіт, а у 10-ти закладах вони на завершальному етапі.

Як зазначила секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук цьогоріч на ремонт освітніх закладів міста міська рада виділила найбільшу суму коштів за всі попередні роки. За кошти міського бюджету вдалось здійснити великий обсяг робіт, проте значну частину робіт зроблено зусиллями самих батьків учнів.

«Ми повинні подякувати всім батькам за їхню допомогу у підготовці закладів освіти до нового навчального року. Дуже багато здійснено робіт для того щоб наші діти навчались у належних умовах і левову частку цих робіт зроблено силами самих батьків» - сказала Оксана Савчук.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ