Сотні сердець об’єдналися в Єдину родину України в Чернігові

Сотні сердець об’єдналися в Єдину родину України в Чернігові

23.08.16 12:07 0 504
У суботу 20 серпня в Чернігові відбулися основні масові заходи Всеукраїнської акції «Єдина родина України». Участь у них об'єднала членів сімей загиблих учасників АТО, матерів і батьків воїнів-афганців, військовослужбовців, волонтерів, представників влади, громадськість, духовенство.

Спершу учасники акції, зібравшись біля пам'ятного знаку «Борцям за волю і незалежність України», пом'янули героїв у спільній з архиєпископом Чернігівським і Ніжинським Євстратієм молитві.

Наступною локацією зустрічі стала Красна площа. Учасники зібрання вшанували загиблих воїнів АТО і учасників Революції гідності, поклавши квіти до оновлених меморіальних стел. А після цього, взявшись один з одним за руки, члени сімей загиблих, волонтери та громадські активісти й усі бажаючі «живим ланцюжком» склали на Красній площі контур зображення карти України. «Біда не зламала! Біда об'єднала!», – ствердили вони, ставши учасниками однойменного флешмобу.

Продовжилася всеукраїнська акція «Єдина родина України» в обласному драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка. Учасники заходу оглянули виставку «Блокпост пам'яті», також увазі громади була представлена експозиція «День Перемоги» – фотографії з сімейних архівів загиблих воїнів АТО, присвячені зв'язку поколінь захисників Батьківщини.

Відеосюжет телеканалу "Сівер Центр"

За інформацією з офіційного сайту облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ