У Рівненській області серійного крадія взято під варту

У Рівненській області серійного крадія взято під варту

23.08.16 19:00 0 553
За клопотанням прокурора Рівненської місцевої прокуратури 19 серпня 2016 року Рівненський міський суд взяв під варту 47-річного жителя м. Рівного, раніше неодноразово судимого за вчинення тяжких злочинів, який підозрюється у вчиненні протягом 2016 року ряду крадіжок майна у медичних працівників та пацієнтів медичних закладів м. Рівного (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст.185 КК України).

Нагадаємо, що 18 серпня 2016 року правоохоронці затримали злочинця «на гарячому» після вчинення крадіжки з приміщення Рівненської обласної клінічної лікарні. За погодженням Рівненської місцевої прокуратури останньому повідомлено про підозру у вчиненні 9 аналогічних злочинів.

Наразі триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі поліції за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури. Перевіряється інформація щодо причетності підозрюваного до вчинення інших кримінальних правопорушень.

Про це повідомив керівник Рівненської місцевої прокуратури Володимир Самардак.

Довідково: санкція статті КК передбачає покарання у вигляді арешту на строк до 6 місяців або обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ