За участі прокуратури Рівненщини попереджено безпідставне стягнення з державного бюджету майже 446 тис грн

За участі прокуратури Рівненщини попереджено безпідставне стягнення з державного бюджету майже 446 тис грн

23.08.16 10:09 0 555
Прокуратура Рівненської області, захищаючи інтереси держави в особі Хмельницької міської ради та Державної казначейської служби, взяла участь у розгляді справи за апеляційною скаргою приватної структури про стягнення на її користь майже 446 тис грн.

Про це повідомили в управлінні представництва інтересів громадянина або держави в суді прокуратури Рівненської області.

Так, хмельницьке товариство з обмеженою відповідальністю намагалося довести у суді, що Хмельницька міська рада порушила свої обов'язки за договором оренди земельної ділянки та вчинила перешкоди у користуванні нею, що є підставою для звільнення товариства від сплати орендної плати за певний період.

Суд першої інстанції після розгляду цивільно-правового спору відмовив позивачу у задоволенні його вимог, на що останній подав скаргу в апеляційному порядку.

Враховуючи позицію прокуратури Рівненської області, а також те, що позивач не довів обґрунтованість своїх вимог до відповідача, апеляційним судом Рівненської області у задоволенні апеляційної скарги відмовлено, а рішення суду першої інстанції залишено без змін.

Таким чином, за активної та принципової позиції прокуратури попереджено безпідставне стягнення з бюджету значної суми коштів.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під час свят у домівках ...
Наступна новина: Новини агропромислової ...

КОМЕНТАРІ