Валерій Коровій : За два останні роки ми не просто вистояли,- ми зробили крок вперед (+фото)

Валерій Коровій : За два останні роки ми не просто вистояли,- ми зробили крок вперед (+фото)

23.08.16 08:19 0 531
Такими словами розпочав голова ОДА вітальне слово під час урочистого відкриття реконструйованого приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Станіславчик Жмеринського району під час робочої поїздки.

«шнє відкриття у Станіславчику оновленої амбулаторії сімейної медицини– дуже велика перемога як сільського голови, так і депутатського корпусу. І в першу чергу – це перемога жителів громади, які вірили і працювали задля того, щоб село Станіславчик мало гідне майбутнє,- зазначив Валерій Коровій.- Напередодні святкування 25 річниці незалежності України ми порахували, що більш як у 400 об'єктів соціально-культурної сфери Вінницької області вкладено понад 600 млн. грн. в т. ч. близько 400 млн. грн. – кошти, отримані за рахунок бюджетної децентралізації, які залишились на рівні територіальних громад. Це дає людям надію, впевненість, віру в завтрашній день».

Громаду с. Станіславчик також привітали голова обласної ради Анатолій Олійник, директор департаменту охорони здоров'я обласної державної адміністрації Людмила Грабович, голова Жмеринської районної державної адміністрації Олег Легеза, представники підрядників.

Колективу амбулаторії вручили цінні подарунки, а ті, хто брав найактивнішу участь у будівництві та облаштуванні амбулаторії, отримали почесні грамоти та подяки від керівництва району.

Після церемонії перерізання символічної червоної стрічки, керівники області та району разом з учасниками урочистостей оглянули медичні кабінети, лабораторію, допоміжні приміщення та поспілкувались із колективом амбулаторії.

Також в рамках робочої поїздки Валерій Коровій відвідав Могилів-Подільську окружну лікарню інтенсивного лікування, де відкрилось після капітального ремонту хірургічне відділення та загальноосвітню школу- ліцей І-ІІІ ст. № 4, у якій урочисто перерізав стрічку до новозбудованої спортивної зали.

Довідка:

З метою зміцнення матеріально-технічної бази Могилів-Подільської окружної лікарні інтенсивного лікування та покращення умов надання медичної допомоги жителям району та міста Могилева-Подільського, протягом 2012-2016 років в лікарні було проведено ремонтних робіт на суму 9606,8 тис. грн., в тому числі за рахунок коштів місцевих бюджетів 8814,3 тис грн., за рахунок коштів благодійної допомоги 684,7 тис. грн., за рахунок коштів власних надходжень 107,8 тис. грн.

НВК № 4 залишався єдиним закладом у місті Могилеві-Подільському, який не мав власної спортивної зали. Тепер ця загальноміська проблема вирішена.

Проектна вартість будівництва – 3,2 млн. грн.

Будівництво розпочато у 2014 р.

У 2015 р. КМУ виділено по інвестиційному проекту 1,3 млн. грн.

У 2016 р. виконано весь об'єм будівельних робіт,на які

із місцевого бюджету виділено 1,7 млн. грн.

Учні ліцею - неодноразові переможці міської спартакіади, Всеукраїнського фестивалю «Нащадки козацької слави». Випускник ліцею Романов Петро - срібний призер чемпіонату Європи з боксу 1998 року. Призер України з боксу Сваричевський Богдан - випускник НВК 2016 року. Житар Дмитро – кандидат у майстри спорту з кікбоксингу. Ніков Дмитро - призер чемпіонату Вінницької області з кікбоксингу. Вихованці НВК№4, які займаються греко-римською боротьбою: Соболевський Костянтин, Коваль Олег, Кіріка Олексій, Шаповал Дмитро, Костецький Станіслав, - чемпіони та призери обласних та всеукраїнських змагань.



















































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у Борщеві ...
Наступна новина: У Луцьку в 14-й раз ...

КОМЕНТАРІ