Темпи житлового будівництво на Вінниччині зростають

Темпи житлового будівництво на Вінниччині зростають

23.08.16 19:24 0 602
За інформацією Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації за перше півріччя 2016 року завершено будівництво та введено в експлуатацію ряд соціально-значущих об'єктів, в тому числі об'єктів житлового будівництва.

Протягом січня – червня поточного року у Вінницькій області прийнято в експлуатацію 129,6 тис. кв. м загальної площі житла, що на 6,2 % більше відповідного періоду минулого року. За даним показником область посіла 9 місце серед регіонів України.

Найбільше житла збудовано у м. Вінниця. Так, продовжується забудова мікрорайонів обласного центру, серед яких : «Європейський квартал на Старому місті» по вул.Покришкіна, «Поділля» по вул.Зодчих. район «Тяжилова» по вул.К.Маркса, «Академічний» по вул.Миколаївській.

Здійснено будівництво багатоповерхового житлового будинку по вул.Нагірній та реконструйовано нежитлові приміщення під житлові квартири по вул.Київській.

В рамках реалізації Програми «Муніципальне житло м.Вінниця» введено в експлуатацію групу багатоквартирних житлових будинків по вул. Чехова.

Серед районів області лідером з будівництва та введення в експлуатацію житла виступає Вінницький район.

За рахунок коштів сільськогосподарського підприємства введено в експлуатацію 2-поверховий житловий будинок на 4 квартири у с.Нападівка Калинівського району. Перепрофільовано будівлю пошти під житлові приміщення у м. Могилів-Подільський.

В рамках виконання Програми доступного житла завершено будівництво 8 - квартирних житлових будинків у районних центрах – селищах : Муровані Курилівці та Томашпіль.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ