Валерій Коровій взяв участь у заходах з нагоди Дня Державного Прапора України (+фото)

Валерій Коровій взяв участь у заходах з нагоди Дня Державного Прапора України (+фото)

24.08.16 16:40 0 595
23 серпня, у місті Вінниця на Майдані Незалежності відбулося урочисте підняття жовто-блакитного Державного Прапору України.

Участь у урочистостях взяли голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, голова Вінницької міської ради Сергій Моргунов, керівники структурних підрозділів ОДА, голови райдержадміністрацій та районних рад, представники Національної Гвардії України, духовенства Вінниччини, жителі та гості міста.

Долучилися до святкування національного свята і іноземні делегації, які прибули до Вінниччини з нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України.

У супроводі почесної варти підійняли синьо-жовтий стяг учасник бойових дій в зоні проведення антитерористичної операції, заступник командира другої роти 90-го окремого десантно-штурмового батальйону, голова Вінницького Союзу учасників АТО, голова Всеукраїнського об'єднання «Побратимів в Україні» у Вінницькій області Роман Смішний та донька Валентина Білошкурського - військовослужбовця Національної гвардії Україні, що загинув 29 травня 2014 року .

Урочистості супроводжувались виступами вінницьких ансамблів.

















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляет ...
Наступна новина: Тернопілля: на ...

КОМЕНТАРІ