У Тернополі розпочався Чемпіонат Східної Європи з Аквабайку

У Тернополі розпочався Чемпіонат Східної Європи з Аквабайку

24.08.16 12:53 0 569
23 серпня на тернопільському ставі стартували змагання серед учасників Чемпіонату Східної Європи з Аквабайку. Загалом до міста приїхали майже 30 оспортсменів з чотирьох країн світу - Литви, Польщі, Німеччини та України.

У перший день змагань учасники змагалися у кільцевих гонках по колу із перешкодами. А вже 24 серпня тернополяни та гості міста можуть побачити індивідуальні заїзди учасників Чемпіонату, який розпочнеться об 11.00 год., а ввечері того ж дня - офіційну церемонію нагородження.

Міський голова Сергій Надал зазначає, що до Тернополя уже декілька років поспіль приїздять багато учасників з різних країн світу, адже чемпіонат у нашому місті проводиться уже вп’яте.

«Приємно, що також присутні українські команди, у складі яких є представники з окупованих територій Луганська, Донецька, Криму, які стали вимушеними переселенцями, - каже очільник Тернополя. - Сподіваємося, що змагання пройдуть як завжди на найвищому рівні, а тернополяни та гості міста зможуть побачити цікаві та видовищні перегони».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернігів: Призначення на ...

КОМЕНТАРІ