Луцьк: “Територія дитинства” розташувалася у День міста у двох мікрорайонах

Луцьк: “Територія дитинства” розташувалася у День міста у двох мікрорайонах

24.08.16 13:16 0 594
21 серпня на площі Героїв Майдану біля РАЦСу та на вул. Станіславського, 15-15а відбувалися святкові конкурсно-ігрові програми «Територія дитинства», присвячені Дню міста в рамках соціального проекту «Місто, в якому я живу». Організатори – Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Церква «Фіміам», Церква «Царство Боже». Для юних мешканців міста були організовані різноманітні конкурси та ігри.

У двох мікрорайонах міста розташувались великі ігрові майданчики, де діти могли вибрати різноманітні розваги в залежності від своїх уподобань. А саме: батути, де всі охочі могли пострибати; для найменших діток була «Рибалка»; весела кольорова гра «Парашут», мега бульбашки, інтерактиви. Проводилося безліч майстер-класів, зокрема майстер-клас з плетіння патріотичного браслету, де кожна дитина зробила собі сино-жовтий браслет зі стрічок. Кілька майстрів з боді-арту малювали казкових героїв на личку чи на руці за бажанням діток. Підлітки мали можливість розважитись в локаціях з флорболу та воркауту.

Чудова погода сприяла змістовному проведенню дозвілля дітей та дорослих, а ВАТ Львівський холодокомбінат ТМ «Лімо», який є постійним партнером в проведені Центром соціальних служб різноманітних заходів, забезпечив усіх присутніх безкоштовним прохолодним морозивом.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: МОН закликає освітян та ...

КОМЕНТАРІ