Чернігів: Призначення на педагогічні посади до навчальних закладів міста цьогоріч проводилось на конкурсній основі

Чернігів: Призначення на педагогічні посади до навчальних закладів міста цьогоріч проводилось на конкурсній основі

24.08.16 12:58 0 565
Призначення на педагогічні посади у навчальні заклади до нового навчального року проведено на конкурсній основі. Такий порядок набору педагогічних кадрів дає можливість працевлаштування до шкіл міста найбільш кваліфікованим спеціалістам з належним рівнем підготовки. Про це інформував на розширеній міській нараді начальник управління освіти міської ради Василь Білогура.

На переконання начальника управління освіти, конкурсний набір є суттєвим кроком на шляху до стабілізації кадрової політики та забезпечує прозорість і об'єктивність у призначеннях.

Конкурсний відбір на заміщення вакантних посад педагогічних працівників проходив з 16 по 18 серпня поточного року.

Загалом для участі на заміщення 40 вакантних посад до управління освіти надійшло 118 заяв.

Претенденти на посади: «учитель початкових класів», «учитель інформатики», «учитель математики», «учитель біології», «вихователь групи продовженого дня», «учитель української мови» - 16 серпня пройшли письмові випробування.

Для претендентів на посаду «вчителя англійської мови» 18 серпня влаштовані тестування за фахом.

17 – 18 серпня всі претенденти, які успішно склали письмове випробування (7-12 балів), проходили співбесіду з директорами закладів, у яких є вакантні посади.

До процедури конкурсного відбору були залучені також методисти науково-методичного центру, кращі учителі-методисти шкіл міста, викладачі вищих навчальних закладів.

Так, за інформацією управління освіти міської ради, на початок нового навчального року загальноосвітні навчальні заклади міста укомплектовані педагогічними кадрами.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі розпочався ...
Наступна новина: На Вінниччині напередодні ...

КОМЕНТАРІ