Міський голова Микола Романюк привітав членів Луцької міської ТПО “УТоС” з нагоди 25 — ї річниці Незалежності України

Міський голова Микола Романюк привітав членів Луцької міської ТПО “УТоС” з нагоди 25 — ї річниці Незалежності України

24.08.16 14:58 0 804
У День Державного Прапора України, у Палаці культури міста Луцька відбулися урочисті збори правління Луцької міської територіальної первинної організації “Українське товариство сліпих” (УТоС), присвячені 25 — ій річниці Незалежності України.

Членів товариства вітали міський голова Микола Романюк, голова правління УТоС Юрій Симончук, доцент кафедри філософії СНУ Леонід Кондратов.

Урочисту частину розпочали із виконання Державного Гімну України.

Леонід Кондратов у своїй вітальній промові акцентував на основних історичних аспектах становлення Української державності. Ще у древніх літописах Святого Іларіона та Нестора — літописця Україна згадується як самодостатня держава, яка перебуває під Божою опікою. Також він наголосив, що з часів козацької доби і до українське козацтво є символом боротьби українського народу за власну незалежність. У роботах видатного історика та політичного діяча Михайла Грушевського Україна та її народ є частиною західноєвропейських націй. Отже, ми маємо усі передумови, щоб стати повноцінними членами європейської спільноти.

Міський голова Микола Романюк, перш за все, привітав усіх присутніх із Днем Державного Прапора України. “Я щиро бажаю усім нам, щоб український синьо — жовтий стяг майорів над нашою країною ще довгі — довгі роки. Також від імені міської ради та від себе особисто вітаю усіх вас із Днем Незалежності України. Міцного вам здоров'я, добробуту, благополуччя вам і вашим родинам. Я хочу побажати усім нам, щоб наступний День Незалежності ми зустрічали під мирним українським небом”, - додав він.

З нагоди свята Подяку міського голови було вручено члену товариства Євгену Симоновичу.

Члени правління УТоС висловили подяку міському голові та міській владі за підтримку хорового колективу «Лісова пісня» Луцької МТПО УТоС, що носить назву «Народна самодіяльна хорова капела». Колектив бере участь у різноманітних конкурсах та займає призові місця.

На завершення урочистостей ще раз прозвучав Державний Гімн України. Потому розпочався виступ хорової капели “Лісова пісня”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ