Безоплатна правова допомога вимушеним переселенцям на Житомирщині

Безоплатна правова допомога вимушеним переселенцям на Житомирщині

24.08.16 09:10 0 523
В Україні впроваджується масштабний проект, який спрямований на сприяння правовому захисту громадян, які вимушені залишити окуповані та небезпечні території.

Програма впроваджується Представництвом Данської Ради у справах біженців в Україні за фінансування Відділу надання допомоги при надзвичайних ситуаціях Агентства США з міжнародного розвитку (OFDA/USAID) в 15 областях нашої держави. Партнером проекту в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Житомирській та Івано-Франківській областях є Чернігівський громадський комітет захисту прав людини.

В рамках проекту вимушених переселенців з окупованих територій та зони бойових дій, інформують через ЗМІ про їхні законні права, засоби правового захисту і доступність юридичних послуг. Кваліфіковані юристи надають всебічну безоплатну юридичну та консультаційну підтримку, адвокатську допомогу, в тому числі в національних й міжнародних судових інстанціях, з правових питань щодо статуту внутрішньо переміщених осіб, отримання соціальних гарантій та пільг, працевлаштування, переоформлення прав власності та документів, компенсацій за пошкоджене або втрачене внаслідок бойових дій майно, тощо.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі урочисто ...
Наступна новина: До Дня Державного Прапора ...

КОМЕНТАРІ