На Рівненщині завершилася комплексна перевірка ДСНС України

На Рівненщині завершилася комплексна перевірка ДСНС України

24.08.16 10:55 0 637
23 серпня завершилася комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки та службової діяльності Головного управління ДСНС, що тривала протягом дев’яти днів на Рівненщині. Роботу комісії очолював заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Руслан Білошицький. Перевіркою було охоплено найбільш техногенно-навантажені адміністративно-територіальні одиниці краю, а саме: міста Рівне, Острог, Дубно, Костопіль, Березне, Вараш, а також Рівненський, Острозький, Дубенський, Костопільський, Березнівський та Володимирецький райони.

За результатами роботи комплексної комісії в Рівненській облдержадміністрації відбулося оперативне засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом заступника Голови ДСНС України Руслана Білошицького. Участь у засіданні також взяли керівники місцевих органів влади, обласних відомств, члени комісії, начальники служб цивільного захисту області.

Комплексна перевірка стану реалізації державної політики у сфері цивільного захисту, організації роботи з питань техногенної і пожежної безпеки та службової діяльності Головного управління ДСНС дала предметну оцінку діяльності органів управління цивільного захисту краю, а складений та підписаний всіма членами комісії ДСНС акт перевірки буде наданий на розгляд Кабінету Міністрів України.

По завершенню засідання заступник Голови ДСНС України Руслан Білошицький вручив співробітникам Служби порятунку Рівненщини за бездоганну службу, самовідданість та високий професіоналізм, виявлені під час виконання службових обов’язків, а також з нагоди 25-річчя Незалежності України чергові спеціальні звання та відомчі відзнаки.

Нагадаємо, з метою встановлення реального рівня готовності органів управління та служб до реагування на надзвичайні ситуації протягом перевірки відпрацьовувалися відповідні практичні ввідні на об’єктах життєзабезпечення. Комісія інспектувала роботу як рятувальників ДСНС, так і всіх оперативних служб області при виникненні різних надзвичайних подій. Під час відпрацювання кожної ввідної на місці події оперативно створювалися та працювали штаби з ліквідації відповідних надзвичайних ситуацій, роботою яких керували очільники міськрайонних органів влади. Щоразу за діями підрозділів оперативного реагування уважно спостерігали фахівці комісії ДСНС України, які по завершенню навчань дали принципову оцінку роботі кожної зі служб цивільного захисту відповідного регіону.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За сім місяців на ...
Наступна новина: На Тернопіллі степан Барна ...

КОМЕНТАРІ