Коли варто починати вибирати купальник: зараз чи перед поїздкою на море?

Коли варто починати вибирати купальник: зараз чи перед поїздкою на море?

25.08.16 16:10 0 1495

Весна нарешті прийшла! А разом з нею - сила-силенна турбот, які затьмарюють радість від першого справжнього тепла. Як же все встигнути: похід до перукаря, косметолога, абонемент в солярій, регулярний фітнес. Тепер вже пізно годувати себе обіцянками «ось, з наступного тижня почну». Відкладати далі нікуди, вистачить жаліти себе і тихо заздрити енергійним підтягнутим фігурам - пора діяти! І ще не забути регулярну епіляцію: нарешті-то можна одягнути спідницю ... Список довгий, але є один живий «організм», який вимагає пильної уваги - це весняно-літній гардероб. До речі, ви можете купить купальник і на сайті: http://koko.dn.ua/kupalniki-plavki-odezhda-dlya-plyazha. Там ви знайдете їх велике різноманіття, що не може вас не порадувати. Итак, поїхали далі...

Звичайно, вам стільки всього треба купити, перешити, викинути, нарешті. Але я пропоную поговорити про одну річ, що займає не дуже багато місця - про купальник. Можливо, ви скажете: «Навіщо? Ще стільки часу. У мене ще туфлі і плащ не куплені ». І, звичайно ж, по-своєму матимете рацію. Однак покупка купальника не менше важлива подія. Не завжди купиш його «відразу. Краще витратити на його неквапливі пошуки один-два місяці, ніж потім шкодувати про покупку. Адже саме в купальнику часто відчуваєш себе найбільш вразливою, менш привабливою, одним словом - неідеальною. А так хочеться досконалості!

Спочатку визначтеся: скільки вам потрібно купальників

 Один - на всі випадки життя - або ж ваш вибір необмежений, і ви плануєте купити для купання, засмаги, пляжного волейболу, вечірок біля басейну. Якщо їх буде кілька, то широкий асортимент спростить ваше завдання. Якщо ж один, то головною його властивістю стає універсальність. Звичайно, не варто забувати про дизайн і стиль. У купальнику ви повинні відчувати себе комфортно і впевнено, залишаючись при цьому граціозною і сексуальною.

Нинішня мода на купальники не обмежує вас абсолютно. Будь-які кольори, будь-які тканини, будь-який  крій… деталі від в'язаних і прозорих вставок до мережив. Моделі здатні задовольнити самий вибагливий смак.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Самые частые поломки ...
Наступна новина: Главные преимущества ...

КОМЕНТАРІ