Переваги великого фітнес клубу

Переваги великого фітнес клубу

25.08.16 16:36 0 722

Багатьом з нас доводилося робити вибір: який фітнес-клуб максимально повно задовольнить наші потреби або куди можна прийти всією сім'єю? Серед величезного розмаїття спортивних центрів для досягнення поставлених цілей або розваги та відпочинку, будь то нарощування м'язової маси, корекція фігури, для занять ігровими видами спорту або плавання в басейні, варто віддати перевагу клуби, які об'єднують найрізноманітніші види спорту в одному. Саме в великих фітнес-центрах можна зустріти найактуальніші методики і програми для тренувань, найкраще обладнання, високопрофесійних інструкторів і великий перелік послуг, що надаються. Наприклад, в Іжевську - це спортивний центр «Аксион» (більш детально читайте тут).

Список пропонованих занять великими фітнес-клубами вражає. Тут є тренажерні зали для силових вправ з будь-фізичним навантаженням під наглядом професіоналів. Кардіо-зона призначена для тих, хто хоче повністю контролювати стан свого організму, враховуючи такі параметри, як пульс і частоту серцевого ритму. Затишні приміщення для групових занять аеробікою, бойовими мистецтвами, танцями дозволять без труда вибрати найбільш підходяще до душі захоплення. Можна зануритися в чудовий плавальний басейн для релаксації або ж зайнятися інтенсивними тренуваннями типу функціонального тренінгу, або аквааеробікою. У будь-якому великому фітнес-центрі обов'язково є кімната для дітей, де досвідчені вихователі запропонують їм захоплюючі і розвиваючі ігри. Після напруженого дня обов'язково відвідайте масажиста, або пройдіть СПА-процедури, щоб повністю зняти больові відчуття, а також по-справжньому розслабитися, при цьому продовжуючи втрачати зайві кілограми.

Однак великі спортивні центри пропонують не тільки це. Наприклад, можна зайнятися давньоіндійською кундаліні йогою (це система медитативних технік з підняття життєвої енергії шляхом розкриття семи «чакр», які розташовані вздовж хребта, від куприка до верхівки). З розкриттям кожної чакри у практикуючих відкриваються нові приховані можливості організму до досягнення чистої свідомості. Заняття, як правило, бувають як груповими, так і індивідуальними. Після вступної лекції слідує медитація під спокійну музику, а потім інструктор йоги дає корисні поради і відповідає на питання.

Любителям бойових мистецтв варто придивитися до школи тайського боксу. Сьогодні цей вид єдиноборств завойовує все більшу популярність, оскільки він чудово розвиває реакцію, опорно-руховий апарат, зміцнює м'язи, серцево-судинну систему, центральну нервову систему. Більш того, добре розвиваються і психологічні якості, такі як впевненість в собі, воля, моральна стійкість та інші. Муай тай - тайський бокс - це стародавнє бойове мистецтво, але і сьогодні все більше людей записуються в секції, оскільки це ефективний засіб самооборони, так як стиль цього виду бойового мистецтва найбільше наближений до вуличної бійки. У школі тайського боксу займатися може практично кожен, з самим різним рівнем підготовки.

Якщо Ви віддаєте перевагу традиційному, класичному боксу, то і тут є найрізноманітніші можливості. Досить зайти в секцію боксу і Вам запропонують широкий спектр занять. Залежно від індивідуальних особливостей і рівня підготовки, персональний тренер складе програму тренувань, підбере відповідних спаринг-партнерів і навіть розробить Ваш неповторний стиль ведення поєдинку. Великі фітнес-клуби пропонують заняття не тільки чоловікам, але і жінкам. Раніше жіночий бокс сприймався як щось незвичайне, однак зараз все більше дівчат, охочих, наприклад, скинути зайві кілограми, домогтися гарної фігури і краси ліній, придбати пластику рухів, та й просто отримати необхідні навички самооборони, записуються в секції боксу. Під наглядом професіонала немає ризику отримати травму, тому цим видом єдиноборств займатися можна абсолютно безбоязно.

Після напруженого робочого дня або тренувань у фітнес-клубі, найправильнішим рішенням буде відвідати СПА салон. Сьогодні СПА - це багатофункціональний центр, що пропонує дуже широкий спектр послуг. Вам підберуть найефективніші і безпечні методики для омолодження шкіри, корекції фігури, усунення проблемних косметологічних індивідуальних особливостей, релаксації. Наприклад, це може бути лазерне омолодження і лікування целюліту, коригувальні пілінги і відходи, різні обгортання: гаряче, холодне, водорослеве. СПА салон допоможе впоратися з жировими відкладеннями, видалить небажане волосся і судинні зірочки. Крім іншого - це ідеальне місце для розслаблення і відпочинку: до Ваших послуг гідротерапія, ароматерапія, а також різні види масажу - класичний, антицелюлітний, який відновлює і багато інших.

Вибираючи для себе і своєї сім'ї спортивний центр, орієнтуйтеся на його репутацію, думку друзів і близьких, але головне, щоб він об'єднував в собі найкращі якості, задовольняв найвищим стандартам професіоналізму, пропонував широкий діапазон послуг, для активного відпочинку і розваг, оскільки від фітнес-центру залежить Ваше здоров'я і настрій! Успіхів Вам у виборі!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Главные преимущества ...
Наступна новина: Цветная бумага: где ее ...

КОМЕНТАРІ