Італійські кухні Флореале

Італійські кухні Флореале

25.08.16 17:02 0 1004

Якщо Ви вирішите купити щось подібне, Ваше придбання виявиться досить функціональним, воно порадує своїм виглядом і надовго принесе в будинок затишок. Ця порода деревини не випадково відноситься до цінних:

  • вона міцніше дуба, але одночасно еластична і пружна, що дозволяє досвідченим майстрам створювати самі незвичайні і оригінальні конструкції; 
  • це дерево менше багатьох інших порід боїться води, не жолобиться навіть при тривалій підвищеній вологості - просто ідеально для фасадів; 
  • ясен стійкий до механічних пошкоджень, деформації, завдяки особливій в'язкості відмінно утримує елементи кріплення. 

Простіше кажучи, якщо Ви вирішили використовувати при замовленні меблів масив ясеня, то ціна кухні буде виправдана до останнього рубля. Така обстановка виглядає дорого, а служить дуже довго.

Особливості італійських кухонь

Дуже приваблива і по-особливому затишна модель Флореале не вимагає глобальних розмірів - ця вишукана італійська кухня прекрасно вписується в рамки средньогабаритних квартир. Тим більше, що її комплектація може бути змінена за бажанням замовника. Купити такі меблі, значить - подарувати собі трохи краси і вишуканості, якими славляться стилі «кантрі», «ретро» або «прованс».

Кухня Флореале може бути виконана в трьох пастельних відтінках:

  • нестандартному фісташковому;
  • благородному вершково-ванільному;
  • теплому горіховому (якщо вам подобається бежевий ясен, то кухні такого відтінку виявляться оптимальним рішенням).

Кожен з цих кольорів має свої переваги, але особлива структура деревини відмінно помітна в будь-якому випадку - натуральний візерунок, властивий ясену, просто неповторний. Якою б не була реальна вартість меблів, виглядають вони на порядок дорожче - подібні речі завжди мають свій власний шарм.

Кухня світла - ясен у всій красі

У пастельного фону є незаперечний плюс - він відмінно підкреслює всі достоїнства дорогої фурнітури, на ньому дивовижно виглядають будь-які декоративні елементи (патинування, скляні інкрустації, майстерна різьба). Вирішивши купити таку красу, Ви отримуєте гарнітур чудового якості від італійських виробників без переплати і проблем з доставкою.

Ви цінуєте затишок і надійність? Тоді варто придивитися до італійської ТМ Флореале - це надійна, добротна, але при цьому чудова кухня.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Цветная бумага: где ее ...
Наступна новина: Хто такий гід?

КОМЕНТАРІ