У Тернополі відбудеться семінар про сучасні тенденції у стратегії бізнесу

У Тернополі відбудеться семінар про сучасні тенденції у стратегії бізнесу

26.08.16 15:31 0 513
Про деталі сучасного ринку, які впливають на формування стратегії компанії, позиціонування та рекламні бюджети, лідерство, комунікації між власником та топ-менеджером тернопільським підприємцям розповість Директор Громадської Школи Бізнесу Руслан Бельтюков.

У програмі заходу – тренди на ринку, які впливають на стратегію бізнесу,правила грамотного позиціонування бізнесу на ринку, роль лідера бізнесу, власника, топ-менеджера. Окрім того, Руслан Бельтюков розповість про «взаємодію» бізнес-моделі та рекламних бюджетів і про те, як завоювати ринок, відмовившись від частини клієнтів.

Захід відбудеться в межах Тижня підприємництва, який організовує Тернопільська обласна рада. Посилання для реєстрації: http://goo.gl/qi3rKP

Дата та час проведення заходу: 29 серпня 2016 року (понеділок), 14:30 - 18:00

Місце проведення: м. Тернопіль, вул. М.Грушевського, 8, ауд. 532

Довідково:

Руслан Бельтюков – експерт зі стратегії бізнесу, Master Business Administration (MBA), Master Public Administration (MPA), засновник та директор Громадської Школи Бізнесу, Голова Наглядової Ради Холдингу «Ресурсний Центр Бізнесу», випускник програми Develop Your Business (Стокгольм), автор ексклюзивної консультаційної програми Make Business Successful.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Вінницької ...
Наступна новина: В Луцьку на перехресті ...

КОМЕНТАРІ