У Рівненській області рятувальники на території населених пунктів Радухівської сільської ради навчали громадян як уникнути біди

У Рівненській області рятувальники на території населених пунктів Радухівської сільської ради навчали громадян як уникнути біди

26.08.16 08:44 0 581
25 серпня з метою організації та проведення агітаційно-масових заходів, що направлені на запобігання випадків загибелі людей у вогні та під час виникнення різного виду надзвичайних ситуацій, підняття рівня обізнаності населення вимогам правил безпечної життєдіяльності рятувальниками 4-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області, проведено відпрацювання житлового сектору на території Радухівської сільської ради Рівненського району.

У ході відпрацювання здійснені подвірні обходи житлових будівель, осіб, що відносяться до групи підвищеного ризику, - самотніх осіб похилого віку, багатодітних сімей, осіб, які зловживають спиртними напоями, неблагополучних сімей, інвалідів та тих, які потребують соціальної підтримки. Мешканцям домоволодінь вручено листівки, плакати та пам’ятки з правилами пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Співробітники Служби порятунку Рівненщини вкотре звертаються до громадян з проханням бути уважними та обережними у поводженні з вогнем, а також при користуванні електропобутовими та газовими приладами. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх! У разі виникнення пожежі чи надзвичайної ситуації негайно телефонуйте за номером 101!

Рівненське міськрайонне управління

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Понад 6 тисяч вінничан ...

КОМЕНТАРІ