Що таке скретч-карта світу?

Що таке скретч-карта світу?

26.08.16 15:55 0 1492

Скретч карта світу, скретч-карта України або скретч-карта Європи - це політична або адміністративна карта певної території, покрита скретч-шаром, який стирається. Подорожуючи по країні, відвідуючи цікаві місця, вивчаючи пам'ятки ви відзначаєте свій туристичний маршрут, стираючи скретч-шар з тих місць, де ви були. Таким чином, карта стає вашим особистим щоденником подорожей, візуалізуючи ваші пересування по світу і мотивуючи до нових пригод на незвіданих територій.

Скретч-карта - це оригінальний подарунок. Купують такі карти в подарунок співробітникам або друзям. Мати вдома скретч карту світу або скретч карту України - це приємно, модно і корисно, тому що вона мотивує до подорожей, руху, пригод. А це завжди весело! До речі, придбати скретч-карту світу ви можете в інтернет-магазині: http://www.podaro4ek.com.ua/49_group=179_Skretch-karti--posteri.html.

Різновиди скретч-карт

Скретч-карти відрізняються дизайном, розміром, комплектацією. Крім цього, на них можуть додатково відображатися збільшені частини того чи іншого регіону. Як правило, на карті світу додають збільшені блоки: Україна, Європа, Азія. Крім основних даних, на багатьох скретч-картах наносяться додаткові елементи: пам'ятки, рельєф місцевості і глибини, дизайнерські елементи.

На дорогих картах використовується більш надійна технологія нанесення скретч-шару, що забезпечує легке стирання скретча, і додаткові інформаційні шари: рельєф, розбивка на регіони, міста та інше.

Комплектація скретч-карт

Багато скретч-карти мають додаткову комплектацію, в яку входить: кріплення на стіну, монетки або пластинки для стирання скретч-шару, шматочки тканини для змахування скретча, напутні листівки, різні наклейки і шпильки для позначок на своїх маршрутах й інші приємні дрібниці, що додають оригінальності.

Скретч-карти комплектуються захисним тубусом для забезпечення схоронності карти, який, так само, додає оригінальності подарунку.

Скретч-карта - це оригінальний подарунок, який досить універсальний і буде доречний в більшості випадків. Карта прекрасно виглядає вдома і в офісі, служить досить стильним елементом декору, наповнюючи будь-який інтер'єр романтикою мандрів і пригод.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Луцьку на перехресті ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ