У Тернополі презентували унікальний фотопроект «Переможці»

У Тернополі презентували унікальний фотопроект «Переможці»

29.08.16 08:33 0 718
Соціальний мульти-медіапроект «Переможці» офіційно відкрили в Тернополі. Усмішки, щастя та сила нескореного духу – ось що зображено на фотографіях українських бійців АТО, які під час війни втратили свої кінцівки.

Підтримала цю ініціативу і Тернопільська обласна державна адміністрація та Обласна рада. Під час вернісажу голова ОДА Степан Барна вручив сертифікат на бігову спортивну доріжку герою Назарію Барилкові, який отримав поранення. Голова Обласної ради Віктор Овчарук вручив подарунковий сертифікат – Юрію Вовканину.

«Українським героям випало складне випробування, але вони є переможцями для нас, для України. Від імені жителів Тернопільщини хочу подякувати за можливість вкотре підтримати наших захисників - кожен повинен знати їхні імена та пишатися ними. Коли мова йде про Україну, найважливішим є захист її територіальної цілісності. Я пишаюсь тим, що в Тернопільській області є багато військових, які, попри всі труднощі і обставини, не втекли з передової і виконали свій військовий обов'язок», - зазначив голова ОДА Степан Барна.

Також під час своєї промови Степан Барна звернув увагу військовослужбовців, що в Тернопільській області діють чотири центри медико-психологічної підтримки, та закликав їх відвідати один із них та повністю безкоштовно пройти курс реабілітації.

До слова, проект «Переможці» вже побував не лише в багатьох містах України, а й за кордоном. Тернополяни зможуть відвідати цю виставку фото-робіт протягом місяця – до 27 вересня. Кожен, зробивши свій внесок, може долучитись до нього і стати частиною цієї благодійної ініціативи. Координатором проект «Переможці» в Тернополі є Тарас Демкура, виставка діє за адресою: вул.Текстильна, 28.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На вул. Брюкнера у ...
Наступна новина: Степан Барна: «Іван Франко ...

КОМЕНТАРІ