Сергій Надал: «Проект «Переможці» показує силу духу української нації та Героїв»

Сергій Надал: «Проект «Переможці» показує силу духу української нації та Героїв»

29.08.16 11:04 0 650
Міський голова Сергій Надал взяв участь у відкритті в Тернополі виставки «Переможці» - соціального мультимедійного проекту, який розповідає історії бійців АТО та волонтерів, які під час воєнних дій на сході України втратили кінцівки, але не втратили сили духу. Захід модерувала особисто телеведуча Соломія Вітвіцька, а разом з нею до Тернополя прибули учасники проекту - бійці АТО: В’ячеслав Буйновський, Анатолій Фатєєв, Назар Барилко, Василь Пелиш, Влад Кузнєцов, Оксана Нежальська, Юрій Весельський.

Міський голова Сергій Надал вручив сертифікат на придбання спортивного тренажеру учаснику АТО, герою виставки «Переможці» Василю Пелишу та привітав усіх учасників проекту у Тернополі.

Він зазначив, що вся Україна та світмають змогу побачити силу духу української нації, українських Героїв, які довели свою мужність на війні, стримуючи ворожу навалу на сході України. Згодом вони ж довели свою мужність вже у мирному житті, адже травми, поранення не зламали їх, а зробили ще міцнішими та сильнішими.

«Ветерани АТО, особливо ті, які захистили Батьківщину ціною свого здоров’я, є справжньою елітою України.І підтримка наших Героїв, нашої еліти є святим обов’язком для всієї української влади, у тому числі місцевої, - зазначив очільник Тернополя. - На місці ми робимо все можливе, щоб тернополяни, які пройшли АТО, та члени їх родин відчували себе максимально комфортно та соціально захищено. Це головний пріоритет мерії Тернополя».

Виставка «Переможці» у Тернополі триватиме місяць у музеї ретро-автомобілів на вул. Текстильна, 28 та є відкритою для відвідування.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ