В Луцьку чотирьом загиблим військовослужбовцям освятили пам'ятники

В Луцьку чотирьом загиблим військовослужбовцям освятили пам'ятники

30.08.16 17:12 0 766
У день Успіння Пресятої Богородиці, лучани продовжують вшановувати пам'ять загиблих воїнів АТО. На Алеї почесних поховань у селі Гаразджа відбувся мітинг, у якому взяли участь народний депутат України Ігор Лапін, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, чимало військовослужбовців, родини загиблих та їх бойові побратими.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев висловив щирі співчуття родинам загиблих: “Звертаюсь до вас зі словами безмежної вдячності за те, що ваші сини, чоловіки та батьки зробили для нашої Батьківщини. Наш обов'язок — не забувати їхній подвиг та неоціненну жертву, яку вони принесли заради нас усіх”.

Далі усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто спочиває на Алеї почесних поховань.

Потому священослужителі освятили пам'ятники на могилах, де знайшли вічний спокій загиблі в АТО лучани - Сергій Грибков, Віктор Кумецький, Роман Луцюк, Валерій Марцинюк.

Під скорботні звуки композиції “Плине кача по Тисині...” присутні поклали квіти на могилу кожного героя.

Наприкінці Тарас Яковлев зазначив: «Неможливо знайти слова, щоб бодай на хвилину втамувати біль рідних від втрати найдорожчих людей. Ми розуміємо їхній біль та готові розділити весь сум і відчай із вами. У такі моменти ми всі усвідомлюємо спільну відповідальність за майбутнє нашої держави. Нас об'єднує єдина країна та спільна пам'ять про наших Героїв. Герої не вмирають! Слава Україні!”. Після цього прозвучав Гімн України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ