У Тернополі вшанували пам'ять загиблих військових

У Тернополі вшанували пам'ять загиблих військових

30.08.16 14:26 0 546
Пам'ять тернополян, які віддали життя, захищаючи суверенітет Держави, 28 серпня разом з їхніми рідними, друзями та побратимами вшанували на Микулинецькому кладовищі та жителі краю. Після панахиди, поклали квіти до могил наших бійців.

Також разом із послом Бельгії відбулося покладання квітів й до меморіалу вояків бельгійського бронедивізіону, які загинули на Тернопільщині в 1916-17рр.

«Ми маємо традицію вшановувати не тільки героїв-тернополян, а й усіх, хто загинув підчас захисту територіальної цілісності нашої Держави протягом останніх двох років. Життя за Україну віддали 85 жителів Тернопільської області, багато хто після поранень має інвалідність. Але усі наші полеглі Герої, усі наші нинішні бійці – це люди з надзвичайно міцною волею, внутрішньою силою і душевною міццю. Наш обов'язок - обласної адміністрації - пам'ятати про наших Героїв, які загинули, і підтримувати військовослужбовців, які на стоять на захисті Вітчизни. І в дні державних свят, і в будні – це робиться у всіх містах та селах Тернопільщини», - зазначив Голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ