На Тернопіллі степан Барна вручив нагрудні знаки матерям загиблих героїв

На Тернопіллі степан Барна вручив нагрудні знаки матерям загиблих героїв

30.08.16 09:25 0 550
Тернопіль відзначає День міста. Символічно, що ця дата обрана у свято Успення Пресвятої Богородиці. Неймовірно велика кількість тернополян прийшла вранці до храму, щоб у спільній молитві звернутися до Господа за благословенням. Участь в Архиєрейській Святій Літургії взяв Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

« ми просимо у Господа миру для нашої Держави, опіки для нашого міста і ласки для кожної родини. Наш край, центром якого є Тернопіль, завжди був духовною колискою Західної України, осередком патріотизму. Тому наші молитви звернуті до Всевишнього за наших бійців. Ми ще раз дякуємо і вклоняємося у шані тим тернополянам, які віддано і безстрашно боронять кордон країни. Саме завдяки їм небо над нашим містом залишається мирним. Честь і слава Героям!», - зазначив Степан Барна у промові до тернополян.

Голова обласної адміністрації вручив нагрудні знаки «Відзнака командира 80-ї окремої десантно-штурмової бригади» за особисту мужність проявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України матерям загиблих бійців.

Вітишин Іван, старший сержант. Військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув 10 січня 2015 року під час оборони Донецького аеропорту.

Питак Андрій, солдат. Військовослужбовець 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Загинув 01 березня 20126 року під час виконання бойового завдання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Валерій Коровій вручив ...

КОМЕНТАРІ