У Рівному з нагоди Дня міста рятувальники провели пізнавально-розважальну акцію (АЛЬБОМ)

У Рівному з нагоди Дня міста рятувальники провели пізнавально-розважальну акцію (АЛЬБОМ)

30.08.16 12:23 0 564
28 серпня з нагоди Дня міста Рівного на майдані Короленка рятувальники провели для рівнян та гостей обласного центру виставку сучасної аварійно-рятувальної техніки та обладнання.

Відвідувачів акції працівники ДСНС ознайомили з тактико-технічними характеристиками спецавтомобілів та бойового спорядження. Рятувальники детально розповіли, у яких випадках використовується те чи інше обладнання. На заході піротехніки аварійно-рятувального загону представили громадянам різні види муляжів боєприпасів, котрі вони досить часто знаходять на Рівненщині. Рятувальники звернули увагу присутніх, а особливо дітей, на необхідність дотримання безпечного порядку дій у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, щоб уникнути можливим трагедіям. Крім того, офіцери Держслужби з НС провели серед гостей виставки агітаційно-роз’яснювальну роботу з питань безпечної життєдіяльності. Зокрема, нагадали основні правила пожежної безпеки в побуті та під час відпочинку на природі, порядок дій у разі виникнення пожежі, а також вручили інструктивні листівки. З найменшими відвідувачами заходу співробітники ДСНС провели цікаві пізнавально-ігрові конкурси.

Під час виставки як дорослі, так і діти мали змогу приміряти захисні костюми вогнеборців та піротехніків, посидіти в рятувальному автомобілі, побачити роботу аварійно-рятувального обладнання та відчути себе справжніми бійцями Служби порятунку «101».

В ході заходу працівники Держслужби з НС почули багато слів вдячності від батьків та дітей за цікаву і пізнавальну програму. Усі відвідувачі виставки залишилися задоволені та дізналися багато корисного й цікавого, а це основне, що намагалися досягти рятувальники.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ