Три нові зірки з’явилися на «Алеї зірок» у Тернополі

Три нові зірки з’явилися на «Алеї зірок» у Тернополі

30.08.16 14:08 0 539
Новий символ сучасного Тернополя - «Алея зірок» на вул. Сагайдачного поповнилася трьома новими зірками. Згідно з традиціями на День міста зірками вшановують тих людей, які своєю працею прославляють Тернопіль та зробили значний внесок у його розвиток. Цьогоріч Алею поповнили зірки композитора, співака Андрія Підлужного, актора Мирослава Коцюлими та зірка, присвячена усім учасникам АТО.

Урочистості за участю міського голови Сергія Надала відбулися 28 серпня.

«Минулого року ми відкрили зірку на честь волонтерів, яка не мала жодного прізвища і була присвячена всім тернополянам, які допомагали бійцям АТО. Цього року ми вшануємо самих бійців АТО, також без прізвищ. Адже тисячі українських воїнів, які захищають нашу землю від російських окупантів, гідні визнання, - зазначив Сергій Надал. - Тому ця зірка – на честь всіх бійців Збройних сил України, Національної гвардії, Національної поліції, СБУ, добровольчих батальйонів, які захищають нашу Україну від російської агресії».

Другою зіркою вшанували пам’ять Мирослава Коцюлими - актора і режисера, народного артиста України. Третю відкрили разом із уродженцем Тернополя, композитором, співаком та автором пісні «Вставай, сонце!» Андрієм Підлужним.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернопільській ОДА — ...
Наступна новина: У Тернополі вшанували ...

КОМЕНТАРІ