7 причин поїхати в Карпати влітку

7 причин поїхати в Карпати влітку

31.08.16 11:45 0 875

Більшість українців при згадці про Карпатах представляють тільки гірськолижний відпочинок, засніжені вершини, що обпалює глінтвейн і лижні костюми-скафандри. А, кажучи про літній відпочинок, як правило, виникають асоціації з морем і гарячими піщаними пляжами. Сьогодні ми постараємося зламати ці стереотипи. І розповість нам чому все-таки варто поїхати в Карпати влітку співробітник компанії «Карпатський тур»: http://ctour.in.ua/, яка пропонує найкращі туристичні походи в гори. Отже...

Безмежні полонини, які просто необхідно побачити влітку!

Безумовно, карпатська природа захоплює в будь-який час року. Але якщо снігові гори не залишили вас байдужими, то квітучі схили влітку справлять на вас ще більше враження! Навіть просто гуляючи по лісі біля вашого готелю в Карпатах, ви зможете побачити унікальні дерева і рослини, незвичні для міського жителя. Літній відпочинок в Карпатах стане також чудовою нагодою оздоровитися - свіже гірське повітря просто необхідне для мешканців промислових міст!

Літній відпочинок в Карпатах - це відмінна можливість підкорити Говерлу

Будь-якій людині необхідно підкорювати вершини. Великі або маленькі, метафоричні або справжні - вирішувати їй самій. Але якщо ви зібралися в Карпати влітку, то рекомендуємо вам включити в свій маршрут сходження на Говерлу. Вас чекає море емоцій та яскравих вражень навіть під час процесу підйому на Говерлу, а емоції, які ви відчуєте, зійшовши на вершину, не описати словами! Вершина Говерли являє собою невеликий плоский майданчик, з якого відкривається вид на весь Чорногірський хребет і панорама на 360 градусів. До речі, на Західній Україні кажуть, що якщо ти був в Карпатах, але не піднімався на Говерлу - нікому не розповідай, що ти був в Карпатах.

Рафтинг по гірській річці

Якщо навіть ви не любитель екстремального відпочинку, ви повинні хоч раз зважитися на рафтинг по гірській річці. Для тих, хто не знає, рафтинг - це швидкий сплав по порогах гірської річки на надувних плотах. Хоча, звучить дуже екстремально, це не так. Рафтинг в Карпатах досить безпечний і цікавий вид активного, який користується великою популярністю серед людей різного віку. Все, що необхідно знати, вам розповість інструктор, ваша задача - уважно слухати і виконувати всі його вказівки. Рафтинг в Карпатах надовго забезпечить вам заряд адреналіну і гарного настрою!

Для того, щоб побачити гарний водоспад не обов'язково їхати до Ніагарського водоспаду

Звичайно, карпатським водоспадам складно позмагатися з венесуельськими або норвезькими в потужності і видовищності, але водоспади в Карпатах по-своєму прекрасні. А український край може похвалитися їх величезною різноманітністю - від повноводних і високогірних до невеликих і тихих. І зовсім не має значення - одиночний водоспад або ж він складається з сотень маленьких бурхливих потоків - всі вони однаково приковують погляд туристів і дарують океан позитивних емоцій. А найвідважніші туристи можуть не тільки милуватися краєвидами, а навіть скупатися в деяких карпатських водоспадах.

Літо в Карпатах - це сезон грибів та ягід

Починаючи з червня і протягом всього літа в Карпатах можна знайти полуницю, малину, суницю, брусницю, чорницю і багато інших ягід. Варто вам тільки вийти прогулятися в ліс біля свого готелю в Карпатах або пройтися по гірському схилу, як ви знайдете неймовірну кількість різних ягід прямо у вас під ногами! А для міського жителя, який звик бачити ягоди тільки на прилавках магазина, такі знахідки стануть приємною несподіванкою і подарують яскраві емоції надовго! Літом в Карпатах дощі - це не рідкість, тому в лісах ви завжди зможете знайти безліч білих грибів! А навіть якщо збір ягід і грибів в Карпатах не вдався, то можна просто насолодитися свіжим повітрям і прогулянкою по прекрасним лісам!

Дізнатися, що таке бограч, кромплі і банош

Красива природа і величні гори - це не все, чим можуть похвалитися Українські Карпати! Неповторна карпатська кухня з року в рік завойовує серця тисяч туристів. І якщо ви думаєте, що коронна страва гуцулів - це вареники, значить, ви ніколи не були в Карпатах! Звичайно, вареники тут ви теж знайдете на будь-який смак і будь-яких видів і форм. Але крім цього місцеві жителі із задоволенням потішать вас домашніми копченостями, грибною юшкою, гуцульськими голубцями і багатьма іншим. Карпатські страви - оригінальні і дуже незвичайні. Готують їх з екологічно чистих продуктів, на джерельній воді. Можливо, саме це надає їм неповторний смак.

Буковель захоплює не тільки взимку!

Напевно, в Україні ви не знайдете жодної людини, хто не чув би про найбільший гірськолижний курорт України. Але мало тих, хто знає, що Буковель влітку теж вельми привабливий для туристів. Любителі прогулятися і подивитися околиці можуть піднятися на оглядовому підйомнику і пройтися по зелених схилах Буковеля. Для тих, хто любить більш активний відпочинок на природі, теж знайдеться маса розваг. На території комплексу працює найбільше штучне гірське озеро, де можна поплавати, позасмагати, покататися на вейкбордах або навіть зайнятися дайвінгом. Також ви можете половити рибу в озері або покататися на велосипедах в Буковелі.

Висновки

Тому, якщо ви хочете, щоб ваш літній відпочинок в цьому році був абсолютно незабутнім, то залишайте всі сумніви, збирайте валізу і вирушайте в Карпати!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как выбрать квартиру ...
Наступна новина: Як замовити сайт в веб ...

КОМЕНТАРІ