Лучани - учасники бойових дій та родини загиблих учасників АТО отримали 675 земельних ділянок

Лучани - учасники бойових дій та родини загиблих учасників АТО отримали 675 земельних ділянок

01.09.16 10:05 0 534
Питання підтримки та допомоги учасникам антитерористичної операції та їхнім родинам постійно перебуває на контролі міського голови Миколи Романюка. Надається матеріальна підтримка, безкоштовне харчування дітей у навчальних закладах, пільги в оплаті за комунальні послуги тощо. Одним із важливих питань є виділення земельних ділянок.

Згідно даних Луцького об'єднаного міського військового комісаріату, у нашому місті зареєстровано 686 учасників бойових дій, які демобілізувались. У цю цифру не враховані службовці Національної гвардії України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та інших спеціальних підрозділів, які виконували завдання у зоні АТО.

З 2014 року до 29 серпня 2016 року через Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку надійшло 1099 звернень громадян про виділення земельних ділянок учасникам бойових дій. У їх числі є й повторні звернення.

Згідно з інформацією Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, на сьогоднішній день лучани - учасники бойових дій та родини загиблих учасників АТО отримали 675 земельних ділянок. З них, 403 ділянки виділені Головним управлінням Держгеокадастру у Волинській області, а 272 — селищними радами. Найбільше земельних ділянок виділено на території Луцького, Ківерцівського та Шацького районів.

Станом на на території Луцька земельні ділянки виділяються лише родинам загиблих учасників АТО.

Вивчається питання виділення земельних ділянок учасникам бойових дій на території Рокинівської селищної ради (180 ділянок) та Баївської сільської ради (270 ділянок).

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как выбрать золотые часы?
Наступна новина: "В протезах даже бегать ...

КОМЕНТАРІ