Жителі Тернопільщини отримали допомогу від німецького благодійного фонду

Жителі Тернопільщини отримали допомогу від німецького благодійного фонду

01.09.16 10:55 0 515
Німецький благодійний фонд «Гуманітарна допомога м.Білефельд» неодноразово допомагав установам та жителям Теребовлянського району. Цього разу німецькі благодійники знову доставили гуманітарний вантаж для тих, хто його найбільше потребує.

Благодійну допомогу продуктами харчування від німецького фонду отримали сім'ї переселених осіб із Криму та зони АТО, в яких виховуються діти, сім'ї, що опинилися в складних життєвих обставинах, а також родини загиблих учасників АТО.

Голова райдержадміністрації Юрій Ништа висловив подяку керівництву благодійного фонду, а також його координатору Віллі Маттіесу, який і доставив гуманітарний вантаж на Теребовлянщину.

«Щиро дякую за той крок, який ви робите, надаючи жителям Теребовлянському району таку необхідну благодійну допомогу. Ми добре знаємо про успіхи вашого Фонду та його розвиток. Нехай же вам Бог сторицею віддасть за усі добрі справи», – сказав Юрій Ништа.

Окремо голова РДА подякував за співпрацю, допомогу і голові ТОГО «Благодійність» Ользі Герелюс, завдяки якій німецький фонд і почав працювати з Україною та нашим районом зокрема. Віллі Маттіес в свою чергу запевнив, що дана співпраця буде продовжуватися.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінниччині майже дві з ...

КОМЕНТАРІ