Житомирщина пишається своїми Героями. Фото у фото

Житомирщина пишається своїми Героями. Фото у фото

01.09.16 12:11 0 614
«Війна триває і ми повинні знати в обличчя наших захисників», – саме такі думки допомогли фотографу Леоніду Шрайбікусу показати захисників Донецького аеропорту усій Житомирщині.

— «Дуже приємно бути разом із хлопцями на цьому фото. Друзі та знайомі пишаються мною. На вулиці не впізнають, напевно тому, що ми без форми ходимо у повсякденному житті», – говорить один із кіборгів Сергій Голяка.

«Це фото, звичайно ж, подобається. Воно доводить, що на війні не лише вмирають, а повертаються Героями. Наші діти мають добре жити в Україні, а не тікати закордон. Ми повинні робити все, аби наша держава процвітала», – розмірковує Володимир Красота.

— «Звичайно, я воював не за нагороди і біл-борди. Але це, звісно, дуже приємно. Автор фото Леонід Шрайбікус дуже довго з нами «мучився», це була рання весна, а на вулиці – дуже холодно. Проте результат вийшов хороший, ми й не здогадувались що ми такі «моделі», – додає Олег Нагорний.

«Найприємніше враження від цього фото: я ще не знав що ці біл-борди розмістили, а дружина з донькою впізнали тата», – пишається Олег Лосінський.

Крім цього фото, на якому захисники ДАПу, Леонід Шрайбікус створив календар із портретами наших житомирський військових, щоб їх шанували та не забували: «З часом цей календар стане фотоальбомом і самі хлопці будуть переглядати і згадувати. Це пам'ять, яка повинна залишитися усьому підростаючому поколінню».

Нагадаємо, що нещодавно в інтерв'ю житомирський «Халк» розповів про те, яким має бути справжній захисник України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області з ...
Наступна новина: Особливості вивчення ...

КОМЕНТАРІ